Mijn Specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure- angesloten als lid bij Provoet- heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Cosmetische voetverzorging

Deze specialistatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een peeling volgen het masker de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling voor uw voeten. Ook zeer geschikt als cadeau!

Nagelstyling voeten

Gellak of french pedicure voor verfraaing van u nagels

Gelacy

Voor de reparatie van uw teennagel. Gelacy is een revolutionaire kruising tussen een harde gel en acryl. Het heeft de voordelen van beide producten, maar dan zonder de nadelen. 

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven.